fbpx

Groei jij met ons mee?

Versterk ons team

Breng je skills tot het volgende niveau

Extra’s & voordelen

Bedrijfswagen

Geniet zoals al onze medewerkers van een nieuwe MINI Cooper of BMW 3-serie inclusief onbeperkte brandstofkaart van de zaak.

Doorgroeimogelijkheden

Start als junior en groei door tot senior. Bouw extra voordelen op, geniet van onze teamuitjes en laat je stem horen binnen de Curegroup.

De beste training

Wij organiseren om de 3 maanden een weekendje weg met het team waarbij we de laatste nieuwe digitale ontwikkelingen op de voet volgen.

Werk van thuis uit

Voor zolang je je targets haalt, mag je van thuis uit werken. Enkel maandag en donderdag word je verplicht op ons kantoor verwacht.

Wij werven aan

Huidige vacatures:

Handelsvertegenwoordiger

Handelsvertegenwoordiger

Antwerpen, België
Vertaal de leads die onze marketeers genereren in betalende klanten. Klantenonderhoud zit in je natuur. Je geniet er ook van om je eigen leads te verzamelen op de manier waar jij je het beste bij voelt.

Java Developer

Java Developer

Antwerpen, België
We zijn voor ons fullstack team nog op zoek naar iemand die Java uit zijn/haar broekzak kent. Je werkt afwisselend in het weekend met onze andere Java developer.

Graphic Designer

Graphic designers

Antwerpen, België
Je bent iemand die voortdurend gepassioneerd je eigen portfolio uitbouwt op Dribbble en/of Behance. Met veel trots kom je bij ons binnen met een krachtige pitch waarbij je je meerwaarde voorstelt binnen de Curegroup.