fbpx

Onze Diensten

Met liefde voor het vak

Een knappe website is een goed begin maar wat heb je hieraan als niemand deze weet te vinden? Bij Curegroup stoppen we niet met leren en schaven we voortdurend onze skills bij met de laatste nieuwe marketingmethodes. Dankzij onze leergierige obsessie weten we jouw bedrijf voortdurend in de schijnwerpers te houden.

Moesten Apple, Coca-Cola, Nike en Tesla je het nog niet duidelijk gemaakt hebben: alles draait om branding.
De markt mag helemaal verzadigd zijn, slimme en doordachte branding zal hier nooit onder lijden. Een goed gepositioneerd merk creëert haar eigen markt binnen de industrie. Neem vanaf het begin een voorsprong op je concurrentie dankzij onze krachtige branding expertise.

Voor projecten klein of groot, zorgt Curegroup voor de juiste formule. De expertise van ons team reikt van simpele budgetwebsites voor kleine bedrijven tot ver geavanceerde webplatformen en mobiele applicaties. We schaven ons ook voortdurend bij op de nieuwste technologieën. Denk onder meer aan augmented reality, blockchain, AI en machine learning.

Social Media Management

Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Youtube en de lijst gaat door. Naargelang de doelgroep van je bedrijf is er doorgaans meer dan 1 kanaal interessant om nieuwe klanten mee te werven én te behouden. Maar hoe manage je zoiets? Niet zelf, is het antwoord. Wij staan je graag bij.

Videoanimatie

Eerst hadden we tekst, dan hadden we foto’s en nu hebben we video. Je kan kiezen om achter te blijven of om mee te profiteren van deze uiterst winstgevende marketingmethode. Animatievideo’s leggen meestal complexere materie simpel en bondig uit aan de hand van geanimeerde fragmenten, maar kunnen ook perfect ingezet worden om je doelpubliek op een speelsere wijze te bereiken.

Content Marketing

Content marketing is een strategische marketing aanpak die gefocust is op het creëren en distribueren van waardevolle, relevante en consistente content. Het is de perfecte methode om op een laagdrempelige manier het vertrouwen van je doelpubliek te winnen. Dat is ook waarom toonaangevende bedrijven hier zwaar op investeren. Klanten willen weten dat jij het beste met hen voor hebt en weet waarover je spreekt.