fbpx

Animatie, Branding, UI/UX

De Bergerie

De Bergerie

Gelegen rond de groene rand van Schilde en Wijnegem bevindt zich de Frans-Italiaanse keuken van De Bergerie. Aangezien zij zo druk in de weer waren met het bedienen van hun cliënteel en zelf weinig kaas gegeten hebben van de online-wereld, vergaten ze hoe belangrijk het tegenwoordig is om uit te pakken met een sterke digitale aanwezigheid.

  • Klant: Restaurant De Bergerie
  • Datum: 5-08-2018
  • Website: DeBergerieSchilde.be
  • Opdracht: Volledige rebranding, social media management

01

Strategie Meeting

Het doel van De Bergerie werd vastgelegd: een sterk online-imago waar zij zich niet mee hoeven bezig te houden en iedere dag van de week een vol restaurant. Niet dat zij te klagen hebben, maar door de week is het bij de meeste restaurants altijd iets minder druk dan naar het weekend toe.

Bezoek Website

02

Uitwerking

We begonnen met het logo en zijn momenteel nog druk in de weer om hun nieuwe website een totale make-over te geven. We werken ondertussen ook aan de set-up van hun sociale media kanalen zodat ze op een dagdagelijkse basis optimaal kunnen communiceren met hun cliënteel.

Bezoek Website

03

Aflevering

Het volledige concept zal over 10 dagen afgerond zijn. We kunnen je alvast verklappen dat de website er véél smaakvoller uitziet dan voorheen waarmee we de smaakpapillen van de websitebezoeker motiveren om zo snel mogelijk een reservering vast te leggen.

Bezoek Website